MENU


ZUPY


  • Rosół z kluseczkami
  • Flaki wołowe
  • Zupa borowikowa krem z łazankami
  • Zupa pomidorowa krem z groszkiem ptysiowym
  • Zupa wieprzowa po burgundzku
  • Żurek staropolski
  • Barszcz czerwony

 

 


ZIMNA PŁYTA


  • Półmisek wędlin pieczystych
  • Schab w galarecie
  • Rolada schabowa w sosie tatarskim lub jogurtowym
  • Ryba w warzywach
  • Ryba faszerowana
  • Szynka ze szparagiem i serkiem mascarpone
  • Muszle nadziewane sałatką
  • Roladki z sałaty z serem, szynką, ogórkiem i papryką
  • Kurczak w żurawinie
  • Rolada szpinakowa z łososiem
  • Rolada szpinakowa z szynką
  • Tortilla
  • Nuggetsy
  • Oczka (kotlet z jajkiem)
  • Tymbaliki drobiowe
  • Galaretka warzywna
  • Mix jajek
  • Śledzie po staropolsku
  • Śledzie po kaszubsku
  • Łosoś z kawiorem
  • Schab z owocami w galarecie
  • Ser capri z łososiem i roszponką
  • Pieczarka faszerowana

CIEPŁE POSIŁKI


  • Kotlet drobiowy
  • Dewolaj
  • Schab faszerowany owocami
  • Schab ze śliwką
  • Kotlet drobiowy zapiekany z pieczarką i serem
  • Schab zapiekany z serem
  • Kotlet Cordon Blue (szynka i ser)
  • Kotlet po cygańsku
  • Pierś zapiekana z porem
  • Pierś faszerowana suszonymi pomidorami
  • Pierś faszerowana szpinakiem z serem pleśniowym
  • Steki podane z pieczarką
  • Polędwiczki duszone w sosie kurkowym
  • Roladki z karkówki
  • Roladki z szynki
  • Karkówka w sosie myśliwskim, borowikowym
  • Indyk z marchewką
  • Udka faszerowane
  • Kurczak pieczony
  • Wieprzowe zrazy z jajkiem przepiórczym
  • Kotlet po kowalsku (farsz z cebulki posypany serem żółtym, majonez, ketchup, zapieczony)
  • Muffinki wieprzowe polane sosem z pieczarką
  • Zrazy wieprzowe
  • Sznycel z szynki duszonej
  • Zawijanka drobiowa ze śliwką z akcentem wędzonki
  • Chrupiący sznycel z indyka w płatkach kukurydzianych
  • Żeberka duszone

 


SAŁATKI


  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z selera marynowanego
  • Sałatka hawajska (kurczak, ryż, ananas, rodzynki)
  • Gyros
  • Grecka
  • Sałatka krabowa
  • Sałatka: pieczarki, por, jajka, kukurydza, ogórki konserwowe, kapusta pekińska i papryka)
  • Sałatka z kurczakiem (jajka, papryka, kapusta pekińska, kukurydza)

DODATKI DO MIĘS


  • Ziemniak z wody
  • Ziemniaki opiekane w ziołach
  • Ziemniaki zapiekane
  • Frytki
  • Kulki ziemniaczane
  • Ryż
  • Kasza jęczmienna, gryczana
  • Makaron
  • Kopytka
  • Kluski śląskie

DODATKI WARZYWNE


  • Warzywa z wody
  • Marchewka na ciepło z groszkiem
  • Buraczki
  • Surówka z kapusty białej
  • Surówka z kapusty czerwonej
  • Surówka z marchewki
  • Surówka z ogórka kiszonego
  • Surówka grecka
  • Surówka z kapusty pekińskiej
  • Mizeria
  • Brokuł w sosie beszamelowym
  • Fasolka szparagowa

Dom Weselny Eden
ul. Modlińska 65 Suchocin
05-101 Nowy Dwór Mazowiecki

NIP: 536-001-66-84
REGON:140060284

Telefon kontaktowy:
+48 514 533 127
email: info@domweselnyeden.pl

Bądź na bieżąco.
Obserwuj nasze profile:

Facebook
Youtube
Instagram

@2020 Dom Weselny Eden Wszelkie prawa zastrzeżone. Projekt i wdrożenie al-tair.pl