Przedstawiamy przykładowe zestawy. Ofertę pod wesela i inne wydarzenia szykujemy
indywidualnie dopasowując ją do okazji, Państwa potrzeb oraz liczby gości.
ZESTAW NR I
Zupy
- Krem borowikowy z łazankami
- Rosół królewski z kluseczkami i warzywami julienne
Danie II
- Kotlet de volaille z masełkiem i serem
- Kotlet po chłopsku
- Pierś zapiekana z serem i pieczarką
- Ziemniaki zasmażane
- Surówka z pekińskiej i marchewki
Danie III
- Karkówka pieczona w sosie myśliwskim
- Zrazy
- Polędwiczki drobiowe w sosie śmietankowym
- Kluski śląskie ze skwarkami
- Bukiet surówek
Danie IV
- Piersi faszerowane suszonymi pomidorami
- Kotlet po cygańsku
- Udko faszerowane podane z ryżem kolorowym
- Warzywa z wody
Danie V
- Barszcz czerwony z krokietami
Zimna płyta
- Półmisek wędlin pieczystych
- Kurczak w żurawinie
- Rolada schabowa w sosie tatarskim
- Mix galaret – schab, szynka konserwowa
- Rolada szpinakowa z łososiem
- Mix jajek
- Pieczarka faszerwoana
- Sałatka krabowa
Pozostałe
- Ciasto
- Owoce
- Kawa i herbata
ZESTAW NR II
Zupy
- Flaki wołowe
- Rosół z kury
Danie II
- Kotlet zapiekany z serem i pieczarką
- Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i serem pleśniowym
- Ziemniaki z wody
- Bukiet surówek
Danie III
- Polędwiczki w sosie kurkowym
- Schab duszony
- Kluski śląskie
- Bukiet surówek
Zimna płyta
- Półmisek wędlin pieczystych
- Schab w galarecie
- Nuggetsy w sosie czosnkowym
- Ryba po grecku
- Mix jajek i ser capri z łososiem i roszponką
- Sałatka grecka
Pozostałe
- Ciasto
- 1 litr napoju na osobę
- Kawa i herbata